Ki Business
Cliënten
Home
Stoelmassage
Energetische Healing/ Magnetiseren
Reiki
Over Mij
Tarieven
Cliënten
Contact

Hi Mi Ran,


Al een tijdje kom je bij onze vestiging  met Massagestoel en gelukkig mogen wij voor 20 minuten lang van genieten. De lijst voor deelname behandeling wordt heel snel ingevuld en als niet te snel bent, word je overgeslagen.

De laatste keer toen ik bij je was, had ik een ideale behandeling van je gehad en het heeft mij goed gedaan, mijn complementen voor. Je hebt een magische handen en weet precies a/d hand van de klacht de juiste speer of zenuwen aan te pakken en los/ontspannen te krijgen.

Ik wens je heel veel succes en ik raad eenieders  je behandeling aan.


Groetjes Magdi   De wonderbaarlijke handen van MI Ran


Eerst geloofde ik er niet in
Toen twijfelde ik er aan
Nu weet ik dat de helende handen van Mi Ran bestaan.

Een cliënt.


Ik heb regelmatig een massage van MiRan op mijn werk en ik kom er herboren uit. Het is niet altijd prettig maar je weet dat het voor een goed doel is.

Laatst liep ik een week rond met hoofdpijn en na haar massage was deze opeens verdwenen.

Suzan Hooij-UittenboogaardIk ben een man van 64 jaar oud.

Vanaf de kinderjaren al druk met sport en al jong aan het werk zoals dat vroeger ging, hovenier, dus werk waarbij je lichaam lekker in beweging is en waarbij het van zelfsprekend is dat je lichaam doet wat je vraagt. Natuurlijk ook wel eens een pijntje hier of daar maar geen dingen die je echt remde.

Na een zwaar verkeersongeluk, nu ruim 5 jaar geleden,waarbij ik botbreuken/kneuzingen en inwendige verwondingen op liep,raakte ik in de lappenmand.

Al veel fysiotherapie en andere behandelingen gehad en beter terug gekomen dan iedereen had verwacht, blijven er natuurlijk beperkingen, vooral nog moeite met de fijne motoriek.

Eerst wat sceptisch over stoelmassage dat op het werk gedaan werd, maar blij dat ik toch ben gaan zitten, voel na de massage (van Mi Ran van Workum) dat alles weer wat losser zit en ik daardoor makkelijker beweeg, en daardoor helemaal wat prettiger in elkaar zit.

 

Vriendelijke groet

Nico HornNa enige tijd te kampen met klachten in mijn onderrug ben ik bij Mi Ran terecht gekomen.

 

Zij heeft mij 3 keer behandeld met een stoelmassage en dit heeft zeker geholpen.

Bedankt voor de hulp Mi Ran!!

Met vriendelijke groet,

Sem BakkumLieve Mi Ran,

 

Bij de eerste kennismaking met je verschillende methoden in je behandelkamer aan de Isolatorweg, nu alweer enige maanden geleden, was de sfeer heel prettig.

De keren dat ik door je werd behandeld, voelde als een verlichting. Ook ben ik je dankbaar, dat jij mij tot het ontspanningsuurtje hebt 'gedwongen', hetgeen ook tot verlichting bijdraagt.

REGGIE


Maanden lang werd de pijn in mijn schouders en rug steeds meer ondraaglijker tot dat ik in een ontspannen houding terecht kwam bij Ki Business. Na de eerste stoelmassage behandeling voelde ik gelijk het verschil. Mi ran's warme magnetisch handen hebben wonderen bij mij verricht. Na de behandeling voelde ik mij geheel ontspannen en was de pijn verlicht.

 

Mi Ran is erg gepassioneerd in haar werk wat je heel goed aan haar kunt merken. Op al mijn vragen had ze wel een antwoordt waarbij ik veel van haar geleerd heb over mijn klachten.

Ze is een hele fijne gesprekspartner en je voelt je direct op je gemak bij haar.

 

Op naar de volgende sessie !!  

 

Michel Kuster

 


Hele positieve ervaringen met de stoelmassages van Ki Business
 

Ik heb rug- en nekklachten als gevolg van een ‘zittende’ baan en regelmatig hoofdpijn door het staren naar het beeldscherm van mijn computer. De stoelmassages hebben hier al meerdere keren direct verlichting in gebracht. Daarnaast is een stoelmassage ook zonder klachten een prettige manier om te ontspannen. Persoonlijk vind ik een stoelmassage meer ontspannen dan een ‘liggende’ massage, de houding voelt natuurlijker.

Mi Ran gaat zeer deskundig te werk, heeft aandacht voor de klachten en wensen van de klant en gaat zelf tijdens het masseren ook actief op zoek naar de oorzaak van eventuele klachten. Daarnaast creëert ze een prettige en ontspannen sfeer. Ik kan Ki Business aanraden aan iedereen met rug- en nekklachten of gewoon behoefte aan ontspanning.

Nathalie

Bedankt Mi Ran. De massage heeft me erg goed gedaan. Ik heb lekker geslapen, had geen slaappil nodig, en ben lekker ontspannen.

Jenny

Hi Mi Ran

Hier Annemaire ,
je hebt gisteren mijn rug behandeld bij de Oram daarna legde jij je hand op die plek en werd het erg warm. Wilde je laten weten dat ik nog wel een wat beurs gevoel heb maar helemaal geen pijn meer en ook gelukkig geen uitstraling meer naar mijn been. Ben zo blij, dank je wel

Hartelijke groet annemarie  

HomeStoelmassageEnergetische Healing/ MagnetiserenReikiOver MijTarievenCliëntenContact