Ki Business
Over Mij
Home
Stoelmassage
Energetische Healing/ Magnetiseren
Reiki
Over Mij
Tarieven
Cliƫnten
Contact

Mijn naam is Mi Ran Kim, ik ben geboren in Seoul Zuid Korea. Toen ik 4 jaar was ben ik geadopteerd en kwam ik naar Nederland.

Toen ik een jaar of 25 was heb ik mijn biologische ouders ontmoet. Mijn Koreaanse vader vertelde mij dat ik als klein meisje heel veel wist. Nu begrijp ik ook wat hij daar mee bedoelde.

Mijn Nederlandse moeder nam mij als kind wel eens mee naar een magnetiseur, omdat ik veel last had van stress, vooral wanneer ik examens had. Eens per week kwam hij bij ons in de stad en zijn wachtkamer zat altijd helemaal vol.

Zittend op een stoel, zonder mij fysiek aan te raken haalde hij met zijn handen de spanningen weg. Wanneer hij langs mijn hoofd, nek en schouders zijn handen streek voelde ik een warme stroom vanuit zijn handen komen. De spanningen verdwenen gek genoeg.

Hiervan was ik altijd zeer onder de indruk en mijn wens was ook om zelf magnetiseur te worden. Ik ben als Energetisch Healer geboren en ben erg dankbaar deze manier van healen mee gekregen te hebben in dit leven. Dagelijks ben ik nog verwonderd dat wij hier deze geweldige healende energieën tot ons beschikking hebben

Vanaf mijn vroegste herinneringen was ik er thuis en in mijn omgeving ook regelmatig mee bezig. Ik masseerde familie en vrienden bij pijn en verbaasde dat hiermee de pijn verlichtte of verdween. 

Ik vind het geweldig om op deze manier te werken en zo nog veel meer mensen te helpen.HomeStoelmassageEnergetische Healing/ MagnetiserenReikiOver MijTarievenCliƫntenContact