Ki Business
Energetische Healing/ Magnetiseren
Home
Stoelmassage
Energetische Healing/ Magnetiseren
Reiki
Over Mij
Tarieven
Cliƫnten
Contact

 

Alles bestaat uit energie, elk mens, dier, plant, kleur maar ook ieder object. Alles heeft een bepaalde trilling, frequentie zoals bij een radiozender. Dit maakt dat een vaste substantie een andere trilling heeft dan licht. Een mens is in staat zich af te stemmen op verschillende trillingen, waardoor sommige mensen ook andere energieën kunnen waarnemen. Men heeft vast wel eens gehoord van een aura om een mens of een object heen, die voor een sommigen zichtbaar is. Energie is ook meetbaar zo ook voor magnetiseren. Voor sommige mensen klinkt dit nog als mysterieus of iets zweverigs, maar iedereen wordt met deze "gave" geboren en de ene persoon kan deze energie wat makkelijker aanwenden dan de ander door oefening, interesse en gevoeligheid.

Ieder lichaam bestaat uit positief en negatief geladen energie om het lichaam heen en deze hoort ook vrij door het lichaam te stromen, wanneer deze energieën uit balans zijn kan dit leiden tot lichamelijke, maar ook psychische klachten (blokkades). Een magnetiseur  geeft energie door  via de handen zodat de energie weer vrij kan stromen (heft blokkades op) door het lichaam.

Energetische Healing gaat vaak nog een stap verder en is misschien ook niet helemaal theoretisch uit te leggen. Ik fungeer zeg maar als antenne voor nog andere helende energiefrequenties dan die bij het magnetiseren doorkomen. Deze methode heb ik niet van iemand geleerd, maar speelt mijn hele leven al een belangrijke rol in mijn leven en is zich steeds verder gaan ontwikkelen. Het is moeilijk uit te leggen hoe dit precies werkt, maar het universum heeft een immense rijkdom aan helende energieën die voor veel mensen bijna niet voor te stellen zijn. Ikzelf verbaas mij steeds weer over de overvloedige bron die ik mag gebruiken om mensen te helpen.

Wanneer ik je behandel raak ik je fysiek meestel niet aan, wel het energieveld om je lichaam en dit is meestal wel voelbaar in warmte, koude of een tinteling.

Het Healen en Magnetiseren kan toegepast worden bij o.a.
pijn
stress
negatieve ervaringen 
verdriet
vermoeidheid
Ondersteuning bij herstel
en nog vele andere situaties.


 

Consult
HomeStoelmassageEnergetische Healing/ MagnetiserenReikiOver MijTarievenCliƫntenContact